Thursday, September 3, 2009

Update..update..!!

Hey semua..lame Najwa tak update blog kan..huhu..kene denda lah...hehe...sekarang..tgah ramai yg update blog kan...soo..Najwa pun update lah skali...haha...banyak yg nak diceritakan...cume..tak de mase lah......

Soo...sekarang ade mase..tgah ye ye nak update ni...hihi...haha...kalau nak edit blog atau banner kat ne..??mesti ramai yg dah tau kan...hihi..dgn bantuan Kak Balqis kan...soo..semua dah tau..dulu..tak pandai langsung...huhu...

Dulu pun Najwa tak pandai..last²,boleh plak...huhuhuhuhuhuhu..malu je..ok..kalau sape² yg blom tau nak cari banner kat mane...ade 1 je tempat yg Najwa tau..Dekat Ego-Box ade......tekan sini....
pastu cari Resources....tekan more..pastu cari Button Templates....ok.......hah..banner Najwa yg lame pun dari situ gak..

soo..sekarang..ramai jugak yg dulu tak de banner.sekaran ade banner....hehe..ok lah..tu je lah yg sempat Najwa tulis...mase cuti ni..utk hari yg pertama....ckp lah ye..update pun update ah...update kat tempat lain..hehe...ok lah bye

No comments:

Post a Comment

Thursday, September 3, 2009

Update..update..!!

Posted by Cupcake Najwa at 3:33 AM
Reactions: 
Hey semua..lame Najwa tak update blog kan..huhu..kene denda lah...hehe...sekarang..tgah ramai yg update blog kan...soo..Najwa pun update lah skali...haha...banyak yg nak diceritakan...cume..tak de mase lah......

Soo...sekarang ade mase..tgah ye ye nak update ni...hihi...haha...kalau nak edit blog atau banner kat ne..??mesti ramai yg dah tau kan...hihi..dgn bantuan Kak Balqis kan...soo..semua dah tau..dulu..tak pandai langsung...huhu...

Dulu pun Najwa tak pandai..last²,boleh plak...huhuhuhuhuhuhu..malu je..ok..kalau sape² yg blom tau nak cari banner kat mane...ade 1 je tempat yg Najwa tau..Dekat Ego-Box ade......tekan sini....
pastu cari Resources....tekan more..pastu cari Button Templates....ok.......hah..banner Najwa yg lame pun dari situ gak..

soo..sekarang..ramai jugak yg dulu tak de banner.sekaran ade banner....hehe..ok lah..tu je lah yg sempat Najwa tulis...mase cuti ni..utk hari yg pertama....ckp lah ye..update pun update ah...update kat tempat lain..hehe...ok lah bye

0 comments on "Update..update..!!"

Post a Comment