Sunday, September 27, 2009

Update Blog...

Assalamualaikum semua...wah wah..Najwa tgok sekarang...ramai org yg dah update die org punye blog,ape lg Najwa pon nak ikut same...hihi...hmmm..cantik tak...???

HIK3....sajeje...tak lah cantik sgt....tgok...padahal Najwa ambik kat blogskins...tp Najwa kate Najwa yg buat layout ni..hihih...saje je...nnt Najwa edit lah lagi....

Hmm...nak tanye..duit raye korang dah banyak ke..???dah masuk bank...ke ade yg shopping...hihi...kalau Najwa..separuh masuk bank...separuh lagi shopping time!!!!!!!!!!

Hihihi...Najwa ade nak perbaiki lagi blog ni..so..tak dapat update dlm dua hari ni...hihi...jage ye...jgn sampai kotor....kene cuci tingkapnye hari² ye....nnt Najwa bagi alat keperluannye...ok ah..bye :)

No comments:

Post a Comment

Sunday, September 27, 2009

Update Blog...

Posted by Cupcake Najwa at 7:29 AM
Reactions: 
Assalamualaikum semua...wah wah..Najwa tgok sekarang...ramai org yg dah update die org punye blog,ape lg Najwa pon nak ikut same...hihi...hmmm..cantik tak...???

HIK3....sajeje...tak lah cantik sgt....tgok...padahal Najwa ambik kat blogskins...tp Najwa kate Najwa yg buat layout ni..hihih...saje je...nnt Najwa edit lah lagi....

Hmm...nak tanye..duit raye korang dah banyak ke..???dah masuk bank...ke ade yg shopping...hihi...kalau Najwa..separuh masuk bank...separuh lagi shopping time!!!!!!!!!!

Hihihi...Najwa ade nak perbaiki lagi blog ni..so..tak dapat update dlm dua hari ni...hihi...jage ye...jgn sampai kotor....kene cuci tingkapnye hari² ye....nnt Najwa bagi alat keperluannye...ok ah..bye :)

0 comments on "Update Blog..."

Post a Comment