Tuesday, September 15, 2009

Assalamualaikum

Hai semua..ape khabar hari ni..sihat...puase tak???huhu..tgok tu,,tinggal 3 hari je nak puase...hurai...haha...Najwa rase tahun ni mcm tak de mood lah nak pergi raye naik basikal..ngan kwn²....mls sungguh...

Huh...tp tak pe lah..nak ikut jugak....ikut saudare je...mls sgt..bawak kwn² skali..huuhh...hmm...tp sedih..Najwa ade tingga 1 hari je..tu pun ade sbb tertentu...huh...hmmm..kan dah nak raye..dah beli baju raye belum....hihi..dah kemas rumah ke???

Najwa tahun ni tak pasang pelita kot..huhuh... :(...sedih betullah..tak meriah lah kalau mcm tu...isk...nak main bunga api lagi..huhuhu...geram nye...tulah...semenjak arwah atuk tak de...dah tak meriah lah kampung ni..kalau tak....kite org ngan jiran sebelah main perang²...gune bunga api...hihi..

Best lah mase tu....huhu...tp tak pe lah...rmh Najwa dah ade sedikit perubahan..yg dlm lah..perabot still masih same...ade..die punye lantai tu...cantiknya...

Ok ok...kan dah nak raye ringth..soo...kene pasang lagu raye lah..yeye......hmmm...Najwa tukar kat music je lahh.skg lagu Love Story kan..nnti Najwa tukar.....hhmm...ade lagi satu...Najwa nak ckp pasal ni..buat topi kemerdekaan tu..ya-Allah..ish...cikgunye ni..org dah lah banyak keje lagi...buat poster lah...topeng hantu ah....ish....soo busy minggu ni.dah lah minggu ni raye..huhu...

Huh...kelas Najwa ngan kelas Bestari kene buat rumah hantu...nnati lepas raye ke lpas sukan ntah..ade hari Usahawan / hari Kanting...soo..kte org due² kelas ni kene buat rumah hantu..soo...kn buat topeng muke hantu banyak².poster lagi...adohh....penatnye....

Najwa nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin....dan nak bagi tau yg blog ni Najwa tutup sekejap...sebab ade banyak kerje...tu pun kalau ade mase chek je..tak yah nak update blg ni..kpd sesiapae yg merosakkan blg ni...siap lah kamu...ok lah bye..

Hmm..ingat tau,jgn usik ape² ye dlm blog Najwa ni...nak tinggalkan seminggu je...nanti update lagi...

No comments:

Post a Comment

Tuesday, September 15, 2009

Assalamualaikum

Posted by Cupcake Najwa at 5:05 PM
Reactions: 
Hai semua..ape khabar hari ni..sihat...puase tak???huhu..tgok tu,,tinggal 3 hari je nak puase...hurai...haha...Najwa rase tahun ni mcm tak de mood lah nak pergi raye naik basikal..ngan kwn²....mls sungguh...

Huh...tp tak pe lah..nak ikut jugak....ikut saudare je...mls sgt..bawak kwn² skali..huuhh...hmm...tp sedih..Najwa ade tingga 1 hari je..tu pun ade sbb tertentu...huh...hmmm..kan dah nak raye..dah beli baju raye belum....hihi..dah kemas rumah ke???

Najwa tahun ni tak pasang pelita kot..huhuh... :(...sedih betullah..tak meriah lah kalau mcm tu...isk...nak main bunga api lagi..huhuhu...geram nye...tulah...semenjak arwah atuk tak de...dah tak meriah lah kampung ni..kalau tak....kite org ngan jiran sebelah main perang²...gune bunga api...hihi..

Best lah mase tu....huhu...tp tak pe lah...rmh Najwa dah ade sedikit perubahan..yg dlm lah..perabot still masih same...ade..die punye lantai tu...cantiknya...

Ok ok...kan dah nak raye ringth..soo...kene pasang lagu raye lah..yeye......hmmm...Najwa tukar kat music je lahh.skg lagu Love Story kan..nnti Najwa tukar.....hhmm...ade lagi satu...Najwa nak ckp pasal ni..buat topi kemerdekaan tu..ya-Allah..ish...cikgunye ni..org dah lah banyak keje lagi...buat poster lah...topeng hantu ah....ish....soo busy minggu ni.dah lah minggu ni raye..huhu...

Huh...kelas Najwa ngan kelas Bestari kene buat rumah hantu...nnati lepas raye ke lpas sukan ntah..ade hari Usahawan / hari Kanting...soo..kte org due² kelas ni kene buat rumah hantu..soo...kn buat topeng muke hantu banyak².poster lagi...adohh....penatnye....

Najwa nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin....dan nak bagi tau yg blog ni Najwa tutup sekejap...sebab ade banyak kerje...tu pun kalau ade mase chek je..tak yah nak update blg ni..kpd sesiapae yg merosakkan blg ni...siap lah kamu...ok lah bye..

Hmm..ingat tau,jgn usik ape² ye dlm blog Najwa ni...nak tinggalkan seminggu je...nanti update lagi...

0 comments on "Assalamualaikum"

Post a Comment