Friday, August 28, 2009

Selamat malam semua..

Hai semua..selamat malam....harini..boring sangat,ntah knp???pelik btullah,asyik boring je...sekarang ni...saudare Najwa ade kat sini..dari Sunga Buaya,Banting....hehe...

Huh..tak lah boring sangat...hm...sekarang..Najwa dah download skin mozilla tu...cantik sangat...thanks Kak Fatihah...hehe..semua tasa bantuan akak....Najwa download yg warne pink...ok lah kan...

Tengah boring ni...ntah nak buat ape lah...main game lah..boleh kot..borring gilaa..lepas buke baru lah.lege sikit..hehe..ok lah...hm...banyak betullah...huhu...saje je nak penuh kan mase yg terbuang..(cewahh)... ;p....

Hmm...ok lah..bye²

4 comments:

  1. hai adik...
    cantiknye blog adik...
    boleh la buat kat blog akak..
    adik ambik kat mana templete nie??

    ReplyDelete
  2. skin mozilla tu akk tak berani download pasal akk tak gune mozilla(walaupun ade install)
    dan lagi satu pasal ini komputer abang anis:P

    ReplyDelete
  3. hmm..saye ambik kat blogger template..

    ReplyDelete

Friday, August 28, 2009

Selamat malam semua..

Posted by Cupcake Najwa at 5:05 AM
Reactions: 
Hai semua..selamat malam....harini..boring sangat,ntah knp???pelik btullah,asyik boring je...sekarang ni...saudare Najwa ade kat sini..dari Sunga Buaya,Banting....hehe...

Huh..tak lah boring sangat...hm...sekarang..Najwa dah download skin mozilla tu...cantik sangat...thanks Kak Fatihah...hehe..semua tasa bantuan akak....Najwa download yg warne pink...ok lah kan...

Tengah boring ni...ntah nak buat ape lah...main game lah..boleh kot..borring gilaa..lepas buke baru lah.lege sikit..hehe..ok lah...hm...banyak betullah...huhu...saje je nak penuh kan mase yg terbuang..(cewahh)... ;p....

Hmm...ok lah..bye²

4 comments on "Selamat malam semua.."

clever girl on August 28, 2009 at 7:26 AM said...

hai adik...
cantiknye blog adik...
boleh la buat kat blog akak..
adik ambik kat mana templete nie??

Anis Farzana on August 28, 2009 at 2:54 PM said...

skin mozilla tu akk tak berani download pasal akk tak gune mozilla(walaupun ade install)
dan lagi satu pasal ini komputer abang anis:P

Cupcake Najwa on August 28, 2009 at 8:49 PM said...

hmm..saye ambik kat blogger template..

Cupcake Najwa on August 28, 2009 at 8:50 PM said...

oeh..np ngan komputer abg akak??

Post a Comment