Wednesday, August 26, 2009

Pengakap kena buat kawat tadi..

Hello dan selamat malam..
ape khabar..kite sihat..huhhh..tadi kan kite ade gerko kat sekolah kebangsaan...mule² agak best...last²..uhh..borring gile....first..kena buat kumpulan..cikgu yang uruskan...kena ikut lah kan..pastu..minggu lepas..ingat kan nak buat roti lilit..last² tak jadi..sebab cikgu yang suruh bawak semua tu tak de..cikgu² tu pergi Jugra pasal ade olahraga..huhh..semua murid dah bawak buluh,kayu api & lain²..benci 3x...

Pastu dah lame cakap²..cikgu pun menjeri like orang baru jer balik latihan tetera..fuh...kite dah lah orang last...tak clear..walaupun cikgu menjerit separuh pengsan kat depan nun jauh kat sane..cikgu suruh bangun..pastu tanye..tau tak kawad pengakap???..kite org tak ingat lah..yang jawab 2,3 org je...terutama sekali murid tahun 4..tahun ni tak pernah lagi berlatih kawad..tahu lepas ade lah...

Pusing sini..pusing sane...huhhh..penat...pandang sane ade PBSM(Persatuan Bulan Sabit Merah)
pandang sinun ade plak lah Kadet Remaja lah plak...ade kawan lewlaki maru PBSM...die ngan geng² die kena lari satu padang..katenye..sebab tak buat kerja yang dibagikan...org lain yang tak buat...geng yang kena..hhhhhaaaaaaahhh...tu lah....hmm,...tak caw duluh.....soo..j=rajin² lah buat kerja yg diberikan..oleh guru....

Oke lar...babai and see you next time...!!! :p

No comments:

Post a Comment

Wednesday, August 26, 2009

Pengakap kena buat kawat tadi..

Posted by Cupcake Najwa at 7:54 PM
Reactions: 
Hello dan selamat malam..
ape khabar..kite sihat..huhhh..tadi kan kite ade gerko kat sekolah kebangsaan...mule² agak best...last²..uhh..borring gile....first..kena buat kumpulan..cikgu yang uruskan...kena ikut lah kan..pastu..minggu lepas..ingat kan nak buat roti lilit..last² tak jadi..sebab cikgu yang suruh bawak semua tu tak de..cikgu² tu pergi Jugra pasal ade olahraga..huhh..semua murid dah bawak buluh,kayu api & lain²..benci 3x...

Pastu dah lame cakap²..cikgu pun menjeri like orang baru jer balik latihan tetera..fuh...kite dah lah orang last...tak clear..walaupun cikgu menjerit separuh pengsan kat depan nun jauh kat sane..cikgu suruh bangun..pastu tanye..tau tak kawad pengakap???..kite org tak ingat lah..yang jawab 2,3 org je...terutama sekali murid tahun 4..tahun ni tak pernah lagi berlatih kawad..tahu lepas ade lah...

Pusing sini..pusing sane...huhhh..penat...pandang sane ade PBSM(Persatuan Bulan Sabit Merah)
pandang sinun ade plak lah Kadet Remaja lah plak...ade kawan lewlaki maru PBSM...die ngan geng² die kena lari satu padang..katenye..sebab tak buat kerja yang dibagikan...org lain yang tak buat...geng yang kena..hhhhhaaaaaaahhh...tu lah....hmm,...tak caw duluh.....soo..j=rajin² lah buat kerja yg diberikan..oleh guru....

Oke lar...babai and see you next time...!!! :p

0 comments on "Pengakap kena buat kawat tadi.."

Post a Comment