Wednesday, August 26, 2009

Ceritaku,,,

Hello,

ahh..ni plak cerite kawan lelaki..namanye rahsia lah..handsome tu handsome lah jugak..cuma tak boleh control diri..nak bagi org tu lah ni lah..cakap je lah kan..so..die ade geng..bukan geng..tapi..kawan dan name die org same..kalau sape yang kenal..uhh..tahu lah kan..bukan nak ape..cume nak kawan..yang die plak yang lebih-lebih..is..hantar tu lah..geli kite...

huh..kalau die bace tentu malu punye lah ..sape yang empunya diri. kate nye..suke kite.hahahhaaa...huhuhhh..handsome tu handsome lah jugak..lawannyer..huhuhuhuhhh

Nak kate pondan tak lah..kasihan die..kecik hati kan...so tak lah..play boy..hik3..kalau die bace ni..tak yah lah nak marah ye..kite org gelar die GAY...tak lah..die tu suke sangat pluk budak lelaki..hik3 okey lahh...nak pergi tutup ni..nak offline..bye

No comments:

Post a Comment

Wednesday, August 26, 2009

Ceritaku,,,

Posted by Cupcake Najwa at 7:53 PM
Reactions: 
Hello,

ahh..ni plak cerite kawan lelaki..namanye rahsia lah..handsome tu handsome lah jugak..cuma tak boleh control diri..nak bagi org tu lah ni lah..cakap je lah kan..so..die ade geng..bukan geng..tapi..kawan dan name die org same..kalau sape yang kenal..uhh..tahu lah kan..bukan nak ape..cume nak kawan..yang die plak yang lebih-lebih..is..hantar tu lah..geli kite...

huh..kalau die bace tentu malu punye lah ..sape yang empunya diri. kate nye..suke kite.hahahhaaa...huhuhhh..handsome tu handsome lah jugak..lawannyer..huhuhuhuhhh

Nak kate pondan tak lah..kasihan die..kecik hati kan...so tak lah..play boy..hik3..kalau die bace ni..tak yah lah nak marah ye..kite org gelar die GAY...tak lah..die tu suke sangat pluk budak lelaki..hik3 okey lahh...nak pergi tutup ni..nak offline..bye

0 comments on "Ceritaku,,,"

Post a Comment