Thursday, December 3, 2009

Sweet Treat Giveaway

Assalamualaikum semua..ni ade giveaway dari Kak Nasuha sempena postnye yg ke-100..thanks lah kak sebab buat giveaway ni..Najwa memang suke bende² camnismileloveserulove..barang tu dah la cantik..tgok ni
hah..dlm tu ade banyak bende tau..nak tau ape bendenye..antarenye ialah : 1 Set 'Sweet Treat'.10 jenis riben,3 sellotape kartun,1 set kertas bintang yang cute,1 set butang pelbagai warna dan 1 bar cadbury chocolate..hmm..banyak kan..tu lah...kak ni baik...

Semua tu barang²crafting..Najwa sukesun2 hihi...ok lah..ni gambar kad yg Najwa pilih..


Cute sgt...hihi..ok lah bye...bye

divider4

No comments:

Post a Comment

Thursday, December 3, 2009

Sweet Treat Giveaway

Posted by Cupcake Najwa at 4:45 AM
Reactions: 
Assalamualaikum semua..ni ade giveaway dari Kak Nasuha sempena postnye yg ke-100..thanks lah kak sebab buat giveaway ni..Najwa memang suke bende² camnismileloveserulove..barang tu dah la cantik..tgok ni
hah..dlm tu ade banyak bende tau..nak tau ape bendenye..antarenye ialah : 1 Set 'Sweet Treat'.10 jenis riben,3 sellotape kartun,1 set kertas bintang yang cute,1 set butang pelbagai warna dan 1 bar cadbury chocolate..hmm..banyak kan..tu lah...kak ni baik...

Semua tu barang²crafting..Najwa sukesun2 hihi...ok lah..ni gambar kad yg Najwa pilih..


Cute sgt...hihi..ok lah bye...bye

divider4

0 comments on "Sweet Treat Giveaway"

Post a Comment